Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková buchta s tvarohovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 860 kJ /
4 508 kcal
Bílkoviny87,20 g
– z toho živočišné bílkoviny49,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,06 g
Tuky237,58 g
– nasycené86,87 g
– nenasycené138,10 g
–– mononenasycené105,67 g
–– polynenasycené32,43 g
––– omega 38,77 g
Vláknina21,88 g
Cholesterol 883 mg
Sodík 491 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy494,26 g
– cukry225,08 g
––– laktóza14,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
3 lžičky 3 lžičky kakaa Kakao prášek 9 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
špetka špetka soli do sněhu Sůl mořská
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
250 g 250 g tučného, jemného tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
pár kapek kapek rumové tresti (nebo hořká mandle, nemusí být) Aroma rumové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.