Nutriční hodnoty (Jablková buchta s tvarohovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 860 kJ / 4 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,06 g |
Tuky | 237,58 g |
– nasycené | 86,87 g |
– nenasycené | 138,10 g |
–– mononenasycené | 105,67 g |
–– polynenasycené | 32,43 g |
––– omega 3 | 8,77 g |
Vláknina | 21,88 g |
Cholesterol | 883 mg |
Sodík | 491 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 494,26 g |
– cukry | 225,08 g |
––– laktóza | 14,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
3 lžičky 3 lžičky kakaa | Kakao prášek | 9 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
špetka špetka soli do sněhu | Sůl mořská | |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
250 g 250 g tučného, jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
pár kapek kapek rumové tresti (nebo hořká mandle, nemusí být) | Aroma rumové |