Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová omáčka II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 118 kJ /
745 kcal
Bílkoviny19,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,24 g
Tuky1,15 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,09 g
Vláknina24,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy153,50 g
– cukry14,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,8-1 kg 0,8-1 kg brambor Brambor zimní 899.9999761581421 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
2 lžičky 2 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
trochu trochu polohrubé mouky (podle potřeby zahuštění) Mouka pšeničná polohrubá
sůl Sůl mořská
smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
zeleninový bujón (nebo zeleninový vývar) Bujón zeleninový
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.