Nutriční hodnoty (Bramborová omáčka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 118 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,24 g |
Tuky | 1,15 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 24,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 153,50 g |
– cukry | 14,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,8-1 kg 0,8-1 kg brambor | Brambor zimní | 899.9999761581421 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
2 lžičky 2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
trochu trochu polohrubé mouky (podle potřeby zahuštění) | Mouka pšeničná polohrubá | |
sůl | Sůl mořská | |
smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
zeleninový bujón (nebo zeleninový vývar) | Bujón zeleninový | |
ocet | Ocet lihový |