Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z vepřové plece)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 146 kJ /
1 469 kcal
Bílkoviny125,42 g
– z toho živočišné bílkoviny119,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,02 g
Tuky87,58 g
– nasycené10,52 g
– nenasycené67,94 g
–– mononenasycené49,63 g
–– polynenasycené18,30 g
––– omega 35,04 g
Vláknina20,29 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy38,95 g
– cukry14,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece bez kosti Vepřová plec 600 g
3 3 menší cibule Cibule čerstvá 210 g
3 lžičky 3 lžičky červené papriky Paprika červená čerstvá 30 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
3 lžíce 3 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 60 ml
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
černý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
mouka na zahuštění (nebo jíška) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.