Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panenka na jablkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 258 kJ /
1 257 kcal
Bílkoviny145,11 g
– z toho živočišné bílkoviny138,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,98 g
Tuky36,17 g
– nasycené7,73 g
– nenasycené21,49 g
–– mononenasycené16,32 g
–– polynenasycené5,17 g
––– omega 30,95 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 2,43 g
Sůl5,70 g
Sacharidy78,37 g
– cukry60,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové panenky Vepřová panenka 600 g
4 4 střední jablka Jablko čerstvé 600 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky klasik Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
200 ml 200 ml vývaru Vývar masový 200 ml
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.