Nutriční hodnoty (Panenka na jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 258 kJ / 1 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 138,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 36,17 g |
– nasycené | 7,73 g |
– nenasycené | 21,49 g |
–– mononenasycené | 16,32 g |
–– polynenasycené | 5,17 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 78,37 g |
– cukry | 60,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
4 4 střední jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky klasik | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
olej | Olej řepkový |