Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládovo-mátové cupcakes)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie18 826 kJ /
4 500 kcal
Bílkoviny133,08 g
– z toho živočišné bílkoviny105,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,78 g
Tuky291,83 g
– nasycené149,45 g
– nenasycené132,63 g
–– mononenasycené104,96 g
–– polynenasycené27,68 g
––– omega 36,71 g
Vláknina16,15 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 4,93 g
Sůl6,82 g
Sacharidy327,13 g
– cukry222,55 g
––– laktóza37,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
40 g 40 g černého kakaa Kakao prášek 40 g
6 g 6 g jedlé sody Jedlá soda 6 g
2 g 2 g soli Sůl mořská 2 g
100 g 100 g cukru krystal Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
56 g 56 g rostlinného oleje Olej řepkový 56 ml
120 g 120 g podmáslí Podmáslí 120 g
15 g 15 g peprmintového likéru (Peprmintka nebo Zelená) Likér
100 ml 100 ml horké kávy (nejlépe esspreso) Káva espresso 100 ml
120 g 120 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 120 g
45 g 45 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 45 ml
10 g 10 g mátového extraktu (nebo peprmintového likéru) Aroma mátové
zelené potravinářské gelové barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
200 g 200 g smetanového sýra (Philadelphia) Sýr tavený 200 g
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
60 g 60 g slazeného kondenzovaného mléka (Salko) Mléko kondenzované slazené 60 ml
10 g 10 g mátového extraktu (nebo peprmintového likéru) Aroma mátové
zelené potravinářské gelové barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
3-5 lžic 3-5 lžic smetany ke šlehání (podle potřeby) Smetana kravská sladká 30% 100 ml
fondánové lístky lístky (nebo mátové lístky)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.