Nutriční hodnoty (Ledový salát s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 255 kJ / 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 15,92 g |
– nasycené | 3,80 g |
– nenasycené | 7,72 g |
–– mononenasycené | 5,68 g |
–– polynenasycené | 2,04 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 13,40 g |
– cukry | 4,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
1 hrst 1 hrst cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
1 hrst 1 hrst černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
citronová štáva | Šťáva z citrónu | |
olivový olej (možno vynechat) | Olej olivový |