Nutriční hodnoty (Bramborová haruľa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 305 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,66 g |
Tuky | 145,62 g |
– nasycené | 70,22 g |
– nenasycené | 72,87 g |
–– mononenasycené | 60,19 g |
–– polynenasycené | 12,68 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 22,24 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 189,70 g |
– cukry | 13,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg brambor | Brambor zimní | 400 g |
15 dkg 15 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
10 dkg 10 dkg cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
2 - 4 stroužky 2 - 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
6 dkg 6 dkg sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská |