Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový nákyp s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 649 kJ /
1 589 kcal
Bílkoviny85,36 g
– z toho živočišné bílkoviny65,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky61,12 g
– nasycené18,64 g
– nenasycené34,00 g
–– mononenasycené26,60 g
–– polynenasycené7,40 g
––– omega 30,37 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 662 mg
Sodík 409 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy163,40 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
300 g 300 g mletého masa Vepřový ořez 300 g
rajčata Rajče červené čerstvé
čerstvé papriky Paprika červená čerstvá
cibule Cibule čerstvá
smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
tvrdý strouhany sýr Sýr kravský tvrdý 30%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
může být česnek Česnek čerstvý
olej Olej řepkový
kečup Kečup sladký

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.