Nutriční hodnoty (Bramborový nákyp s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 649 kJ / 1 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 61,12 g |
– nasycené | 18,64 g |
– nenasycené | 34,00 g |
–– mononenasycené | 26,60 g |
–– polynenasycené | 7,40 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 662 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 163,40 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
tvrdý strouhany sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
může být česnek | Česnek čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
kečup | Kečup sladký |