Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový džus)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 137 kJ /
1 228 kcal
Bílkoviny7,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,20 g
Tuky2,29 g
– nasycené0,39 g
– nenasycené1,51 g
–– mononenasycené0,59 g
–– polynenasycené0,92 g
––– omega 30,05 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy288,00 g
– cukry265,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g broskví Dužina broskve čerstvá 800 g
200 g 200 g jablek Jablko čerstvé 200 g
180 g 180 g cukru Cukr bílý 180 g
4 g 4 g kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.