Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s haluškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 547 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,65 g |
Tuky | 41,16 g |
– nasycené | 23,08 g |
– nenasycené | 14,89 g |
–– mononenasycené | 13,23 g |
–– polynenasycené | 1,66 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 92,32 g |
– cukry | 7,82 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
Vegeta | Kořenící směs sypká | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |