Nutriční hodnoty (Teplý bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 435 kJ / 821 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,03 g |
| Tuky | 1,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 26,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 169,71 g |
| – cukry | 14,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg maličkých brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
| pepř | Pepř černý |