Nutriční hodnoty (Nivovo-chlebová polévka s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 740 kJ / 655 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
Tuky | 48,75 g |
– nasycené | 28,95 g |
– nenasycené | 16,59 g |
–– mononenasycené | 14,49 g |
–– polynenasycené | 2,11 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 4,75 g |
Cholesterol | 402 mg |
Sodík | 5,50 g |
Sůl | 13,75 g |
Sacharidy | 15,58 g |
– cukry | 11,48 g |
––– laktóza | 5,23 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
zbylý chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
pořádnou hrst hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce vegety | Kořenící směs sypká | 15 g |
1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
hrnek hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |