Nutriční hodnoty (Mangoldové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 870 kJ / 1 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,87 g |
Tuky | 21,18 g |
– nasycené | 12,16 g |
– nenasycené | 7,39 g |
–– mononenasycené | 5,62 g |
–– polynenasycené | 1,77 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 19,38 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 351,59 g |
– cukry | 23,38 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mangoldu | Mangold | 300 g |
2 2 mladá cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
olej | Olej řepkový | |
400 g 400 g rýže | Rýže bílá | 400 g |
125 ml 125 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
masový vývar | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |