Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 870 kJ /
1 881 kcal
Bílkoviny42,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,87 g
Tuky21,18 g
– nasycené12,16 g
– nenasycené7,39 g
–– mononenasycené5,62 g
–– polynenasycené1,77 g
––– omega 30,70 g
Vláknina19,38 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 318 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy351,59 g
– cukry23,38 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mangoldu Mangold 300 g
2 2 mladá cibulka s natí Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
olej Olej řepkový
400 g 400 g rýže Rýže bílá 400 g
125 ml 125 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 125 ml
masový vývar Vývar masový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.