Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s jablky a šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 566 kJ /
3 003 kcal
Bílkoviny58,44 g
– z toho živočišné bílkoviny39,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,30 g
Tuky136,77 g
– nasycené73,19 g
– nenasycené51,48 g
–– mononenasycené44,00 g
–– polynenasycené7,48 g
––– omega 30,67 g
Vláknina27,20 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 709 mg
Sůl2,84 g
Sacharidy360,68 g
– cukry227,22 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 dkg 12 dkg másla Máslo kravské 120 g
12 dkg 12 dkg cukru krupice Cukr bílý 120 g
15 dkg 15 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
3 3 bílky na sníh Vaječný bílek 99 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
2-3 2-3 lůžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 rovné lžičky prášek do pečiva Kypřící prášek 24 g
70 dkg 70 dkg nakyslých jablek Jablko čerstvé 700 g
citronová šťáva z jednoho citrónu Šťáva z citrónu
5 dkg 5 dkg rozinek Rozinky 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.