Nutriční hodnoty (Vendulčiny škvarkové pagáčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 527 kJ / 2 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 193,21 g |
– nasycené | 74,02 g |
– nenasycené | 103,84 g |
–– mononenasycené | 82,46 g |
–– polynenasycené | 21,38 g |
––– omega 3 | 1,65 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 853 mg |
Sodík | 876 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 225,91 g |
– cukry | 19,92 g |
––– laktóza | 4,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
200 g 200 g škvarků | Škvarky | 200 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce teplého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
špetka špetka cukru | Cukr bílý |