Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový tatarák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 819 kJ /
674 kcal
Bílkoviny6,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,18 g
Tuky44,57 g
– nasycené3,09 g
– nenasycené39,38 g
–– mononenasycené27,79 g
–– polynenasycené11,59 g
––– omega 33,63 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 578 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy58,70 g
– cukry20,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 brambory (velké uvařené) Brambor zimní 200 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
4 lžíce 4 lžíce kečupu Kečup sladký 60 ml
1 1 cibule (velká) Cibule čerstvá 70 g
pepř Pepř černý
paprika sladká Paprika červená sušená
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
8 plátků 8 plátků chleba (opečeného) Chléb pšeničný kváskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.