Nutriční hodnoty (Bramborový tatarák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 819 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,18 g |
Tuky | 44,57 g |
– nasycené | 3,09 g |
– nenasycené | 39,38 g |
–– mononenasycené | 27,79 g |
–– polynenasycené | 11,59 g |
––– omega 3 | 3,63 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 58,70 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 brambory (velké uvařené) | Brambor zimní | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
pepř | Pepř černý | |
paprika sladká | Paprika červená sušená | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
8 plátků 8 plátků chleba (opečeného) | Chléb pšeničný kváskový |