Nutriční hodnoty (Punčové řezy II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 746 kJ / 4 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,16 g |
Tuky | 245,42 g |
– nasycené | 142,18 g |
– nenasycené | 88,79 g |
–– mononenasycené | 79,25 g |
–– polynenasycené | 9,54 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 509 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 472,85 g |
– cukry | 257,85 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
250 g 250 g cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 smetana na šlehání - 33% | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1,5 1,5 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
kakao | Kakao prášek | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
malinové barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
citronová poleva (nebo čokoládová) | Poleva bílková |