Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Punčové řezy II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 746 kJ /
4 481 kcal
Bílkoviny70,31 g
– z toho živočišné bílkoviny45,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,16 g
Tuky245,42 g
– nasycené142,18 g
– nenasycené88,79 g
–– mononenasycené79,25 g
–– polynenasycené9,54 g
––– omega 30,89 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 1,93 g
Sodík 509 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy472,85 g
– cukry257,85 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
250 g 250 g cukru moučka Cukr bílý 250 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 smetana na šlehání - 33% Smetana kravská sladká 30%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1,5 1,5 kypřícího prášku Kypřící prášek
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
kakao Kakao prášek
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
malinové barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
citronová poleva (nebo čokoládová) Poleva bílková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.