Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené hrušky s medem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 525 kJ /
1 320 kcal
Bílkoviny11,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,57 g
Tuky66,80 g
– nasycené23,94 g
– nenasycené37,02 g
–– mononenasycené13,05 g
–– polynenasycené23,97 g
––– omega 34,04 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy156,87 g
– cukry135,31 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 hrušky Hruška čerstvá 520 g
40 g 40 g rozinek Rozinky 40 g
50 g 50 g ořechů (sekaných mandlí) Vlašské ořechy 50 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
sklenička sklenička bílého vína Víno bílé suché
skořice Skořice ceylonská
rybízová marmeláda Marmeláda z červeného rybízu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.