Nutriční hodnoty (Zapečené hrušky s medem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 525 kJ / 1 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,57 g |
Tuky | 66,80 g |
– nasycené | 23,94 g |
– nenasycené | 37,02 g |
–– mononenasycené | 13,05 g |
–– polynenasycené | 23,97 g |
––– omega 3 | 4,04 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 156,87 g |
– cukry | 135,31 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
40 g 40 g rozinek | Rozinky | 40 g |
50 g 50 g ořechů (sekaných mandlí) | Vlašské ořechy | 50 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
sklenička sklenička bílého vína | Víno bílé suché | |
skořice | Skořice ceylonská | |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu |