Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 974 kJ /
1 906 kcal
Bílkoviny33,73 g
– z toho živočišné bílkoviny0,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,10 g
Tuky103,91 g
– nasycené51,60 g
– nenasycené49,48 g
–– mononenasycené35,37 g
–– polynenasycené14,11 g
––– omega 30,54 g
Vláknina35,04 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 477 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy192,20 g
– cukry47,24 g
––– laktóza0,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
90 g 90 g másla Máslo kravské 90 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
3 lžíce 3 lžíce studené vody Voda 54 ml
400 g 400 g dýně Dýně čerstvá 400 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
cukr (dle chuti) Cukr bílý
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
kůra z 1 kůra z 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
50 g 50 g mandlí Mandle neloupané 50 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.