Nutriční hodnoty (Dýňový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 974 kJ / 1 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,10 g |
Tuky | 103,91 g |
– nasycené | 51,60 g |
– nenasycené | 49,48 g |
–– mononenasycené | 35,37 g |
–– polynenasycené | 14,11 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 35,04 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 477 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 192,20 g |
– cukry | 47,24 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
90 g 90 g másla | Máslo kravské | 90 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
3 lžíce 3 lžíce studené vody | Voda | 54 ml |
400 g 400 g dýně | Dýně čerstvá | 400 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |