Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vlašské maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 827 kJ /
1 393 kcal
Bílkoviny125,10 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,10 g
Tuky81,46 g
– nasycené8,93 g
– nenasycené58,34 g
–– mononenasycené11,84 g
–– polynenasycené46,50 g
––– omega 37,57 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 2,03 g
Sůl4,70 g
Sacharidy36,50 g
– cukry7,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřová kýta nebo kuřecí řízky Vepřová kýta 500 g
100 g 100 g jader vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžička 1 lžička moučkového cukru Cukr bílý 5 g
2 lžíce 2 lžíce hladká mouka Mouka pšeničná hladká 20 g
olej na pánev Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.