Nutriční hodnoty (Vlašské maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 827 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,10 g |
Tuky | 81,46 g |
– nasycené | 8,93 g |
– nenasycené | 58,34 g |
–– mononenasycené | 11,84 g |
–– polynenasycené | 46,50 g |
––– omega 3 | 7,57 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 36,50 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřová kýta nebo kuřecí řízky | Vepřová kýta | 500 g |
100 g 100 g jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
olej na pánev | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |