Nutriční hodnoty (Křehký broskvový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 052 kJ / 6 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,28 g |
Tuky | 365,28 g |
– nasycené | 202,23 g |
– nenasycené | 144,57 g |
–– mononenasycené | 116,23 g |
–– polynenasycené | 28,34 g |
––– omega 3 | 2,15 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 2,19 g |
Sodík | 662 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 769,75 g |
– cukry | 372,60 g |
––– laktóza | 13,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
kypřící prášek | Kypřící prášek | |
1 kg 1 kg broskví | Dužina broskve čerstvá | 1000 g |
100 g 100 g meruňkové marmelády | Marmeláda meruňková | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce sladkých mandlí | Mandle neloupané | 45 g |
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |