Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký broskvový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 052 kJ /
6 944 kcal
Bílkoviny128,08 g
– z toho živočišné bílkoviny53,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,28 g
Tuky365,28 g
– nasycené202,23 g
– nenasycené144,57 g
–– mononenasycené116,23 g
–– polynenasycené28,34 g
––– omega 32,15 g
Vláknina32,50 g
Cholesterol 2,19 g
Sodík 662 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy769,75 g
– cukry372,60 g
––– laktóza13,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
špetka špetka soli Sůl mořská
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
kypřící prášek Kypřící prášek
1 kg 1 kg broskví Dužina broskve čerstvá 1000 g
100 g 100 g meruňkové marmelády Marmeláda meruňková 100 g
3 lžíce 3 lžíce sladkých mandlí Mandle neloupané 45 g
250 ml 250 ml šlehačky Šlehačka 35% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.