Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový těstovinový salát se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 131 kJ /
2 899 kcal
Bílkoviny111,17 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny93,17 g
Tuky65,06 g
– nasycené21,59 g
– nenasycené30,58 g
–– mononenasycené25,22 g
–– polynenasycené5,36 g
––– omega 30,84 g
Vláknina58,88 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,16 g
Sacharidy437,87 g
– cukry52,97 g
––– laktóza1,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g těstovin (bezlepkové fusilli) Těstoviny pšeničné 500 g
sůl Sůl mořská
4 4 středně velká rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
180 g 180 g černých oliv bez pecek v nálevu Olivy čerstvé zralé 180 g
8 8 cherry rajčat Rajčata cherry 240 g
1 1 hrnek mražených růžiček brokolice Brokolice čerstvá 500 g
1 hrst 1 hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
60 g 60 g nastrouhaného parmazánu Parmezán 60 g
2 lžičky 2 lžičky sušené bazalky Bazalka sušená 10 g
2 lžičky 2 lžičky petrželky Petržel nať čerstvá 10 g
1 lžička 1 lžička česnekového prášku
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
2 lžičky 2 lžičky vinného octa Ocet vinný bílý 10 ml
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
nálev z oliv Olivy čerstvé zralé
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.