Nutriční hodnoty (Bezlepkový těstovinový salát se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 131 kJ / 2 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 93,17 g |
Tuky | 65,06 g |
– nasycené | 21,59 g |
– nenasycené | 30,58 g |
–– mononenasycené | 25,22 g |
–– polynenasycené | 5,36 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 58,88 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 437,87 g |
– cukry | 52,97 g |
––– laktóza | 1,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g těstovin (bezlepkové fusilli) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 středně velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
180 g 180 g černých oliv bez pecek v nálevu | Olivy čerstvé zralé | 180 g |
8 8 cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g |
1 1 hrnek mražených růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 hrst 1 hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
60 g 60 g nastrouhaného parmazánu | Parmezán | 60 g |
2 lžičky 2 lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky petrželky | Petržel nať čerstvá | 10 g |
1 lžička 1 lžička česnekového prášku | ||
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
2 lžičky 2 lžičky vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
nálev z oliv | Olivy čerstvé zralé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |