Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený Pangasius s čerstvou salsou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 366 kJ /
2 477 kcal
Bílkoviny107,13 g
– z toho živočišné bílkoviny93,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,40 g
Tuky185,90 g
– nasycené104,04 g
– nenasycené79,43 g
–– mononenasycené65,71 g
–– polynenasycené13,72 g
––– omega 31,30 g
Vláknina44,09 g
Cholesterol 696 mg
Sodík 4,01 g
Sůl9,50 g
Sacharidy79,59 g
– cukry32,37 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g Pangase Pangas filet 500 g
1/2 1/2 cukety Cuketa čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 jarní cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 citrónu Citrón čerstvý 45 g
olivový olej Olej olivový
150-200 g 150-200 g másla (Hera) Máslo kravské 175 g
1 PL 1 PL oregana Oregano sušené 15 g
2 PL 2 PL kmínu Kmín 30 g
2 PL 2 PL sušeného česneku Česnek sušený 30 g
2 PL 2 PL mleté sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
1 PL 1 PL grilovacího koření nebo dle chuti Grilovací koření 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.