Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 537 kJ /
1 562 kcal
Bílkoviny55,28 g
– z toho živočišné bílkoviny36,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,58 g
Tuky35,65 g
– nasycené8,01 g
– nenasycené19,85 g
–– mononenasycené12,65 g
–– polynenasycené7,20 g
––– omega 30,23 g
Vláknina9,75 g
Cholesterol 797 mg
Sodík 395 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy250,22 g
– cukry160,57 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
125 g 125 g moučkového cukru Cukr bílý 125 g
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1 lžíce 1 lžíce horké vody Voda 18 ml
2 dl 2 dl nízkotučného neslazeného bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
1 lžička 1 lžička mandlové esence (extraktu) Aroma mandlové
225 g 225 g malých jahod (můžou být i kompotované) Jahody čerstvé 225 g
15 g 15 g opražených mandlových lupínků Mandle loupané 15 g
1 lžička 1 lžička moučkového cukru Cukr bílý 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.