Nutriční hodnoty (Jahodová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 537 kJ / 1 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,58 g |
Tuky | 35,65 g |
– nasycené | 8,01 g |
– nenasycené | 19,85 g |
–– mononenasycené | 12,65 g |
–– polynenasycené | 7,20 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 395 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 250,22 g |
– cukry | 160,57 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
125 g 125 g moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
1 lžíce 1 lžíce horké vody | Voda | 18 ml |
2 dl 2 dl nízkotučného neslazeného bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
1 lžička 1 lžička mandlové esence (extraktu) | Aroma mandlové | |
225 g 225 g malých jahod (můžou být i kompotované) | Jahody čerstvé | 225 g |
15 g 15 g opražených mandlových lupínků | Mandle loupané | 15 g |
1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g |