Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 078 kJ /
2 648 kcal
Bílkoviny107,76 g
– z toho živočišné bílkoviny103,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,32 g
Tuky79,19 g
– nasycené25,85 g
– nenasycené34,01 g
–– mononenasycené26,53 g
–– polynenasycené7,48 g
––– omega 30,59 g
Vláknina26,80 g
Cholesterol 2,13 g
Sodík 1,23 g
Sůl2,68 g
Sacharidy362,60 g
– cukry282,33 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá
1 lžíce 1 lžíce cukru na sníh Cukr bílý 25 g
máslo na plech Máslo kravské
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
celá skořice Skořice ceylonská
5 5 hřebíčků Hřebíček
1 lžíce 1 lžíce pískového cukru Cukr bílý 15 g
2 2 vanilkové pudinky v prášku Puding v prášku 80 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.