Nutriční hodnoty (Jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 078 kJ / 2 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g |
Tuky | 79,19 g |
– nasycené | 25,85 g |
– nenasycené | 34,01 g |
–– mononenasycené | 26,53 g |
–– polynenasycené | 7,48 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 26,80 g |
Cholesterol | 2,13 g |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 362,60 g |
– cukry | 282,33 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
1 lžíce 1 lžíce cukru na sníh | Cukr bílý | 25 g |
máslo na plech | Máslo kravské | |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
celá skořice | Skořice ceylonská | |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
1 lžíce 1 lžíce pískového cukru | Cukr bílý | 15 g |
2 2 vanilkové pudinky v prášku | Puding v prášku | 80 g |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
šlehačka | Šlehačka 35% |