Nutriční hodnoty (Tomka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 320 kJ / 1 989 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,81 g |
Tuky | 6,76 g |
– nasycené | 1,32 g |
– nenasycené | 3,97 g |
–– mononenasycené | 1,74 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 70,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,77 g |
Sůl | 24,00 g |
Sacharidy | 429,90 g |
– cukry | 388,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 velkých cibulí | Cibule čerstvá | 700 g |
5 5 červených paprik | Paprika červená čerstvá | 750 g |
5 5 zelených paprik | Paprika zelená čerstvá | |
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1,5 dcl 1,5 dcl octu | Ocet lihový | 150 ml |
10 PL 10 PL cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 KL 2 KL sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
3 KL 3 KL soli | Sůl mořská | 24 g |