Nutriční hodnoty (Medový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 935 kJ / 4 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,40 g |
Tuky | 193,99 g |
– nasycené | 102,44 g |
– nenasycené | 84,65 g |
–– mononenasycené | 63,71 g |
–– polynenasycené | 20,94 g |
––– omega 3 | 1,22 g |
Vláknina | 61,50 g |
Cholesterol | 717 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 664,57 g |
– cukry | 459,33 g |
––– laktóza | 2,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
3 lžičky 3 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
2 lžičky 2 lžičky škrobové moučky | Bramborový škrob | 10 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky rozpuštěného másla | Máslo kravské | 4 g |
75 g 75 g cukru | Cukr bílý | 75 g |
3 lžičky 3 lžičky medu | Med nepasterovaný | 54 g |
60 g 60 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |