Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medový koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 935 kJ /
4 765 kcal
Bílkoviny59,36 g
– z toho živočišné bílkoviny10,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,40 g
Tuky193,99 g
– nasycené102,44 g
– nenasycené84,65 g
–– mononenasycené63,71 g
–– polynenasycené20,94 g
––– omega 31,22 g
Vláknina61,50 g
Cholesterol 717 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy664,57 g
– cukry459,33 g
––– laktóza2,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
špetka špetka soli Sůl mořská
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
3 lžičky 3 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
2 lžičky 2 lžičky škrobové moučky Bramborový škrob 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky rozpuštěného másla Máslo kravské 4 g
75 g 75 g cukru Cukr bílý 75 g
3 lžičky 3 lžičky medu Med nepasterovaný 54 g
60 g 60 g mandlových lupínků Mandle loupané 60 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.