Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččiny škvarkové placky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 680 kJ /
2 074 kcal
Bílkoviny77,28 g
– z toho živočišné bílkoviny13,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,50 g
Tuky20,19 g
– nasycené5,47 g
– nenasycené10,31 g
–– mononenasycené4,49 g
–– polynenasycené5,82 g
––– omega 30,55 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy386,40 g
– cukry33,70 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
120-180 ml 120-180 ml vlažného mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
škvarky (podle chuti) Škvarky
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1-2 1-2 vařené brambory Brambor zimní 75 g
sůl Sůl mořská
sádlo na potření povrchu Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.