Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opekané kuřecí maso s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 356 kJ /
802 kcal
Bílkoviny144,70 g
– z toho živočišné bílkoviny139,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,90 g
Tuky6,40 g
– nasycené1,71 g
– nenasycené3,53 g
–– mononenasycené2,31 g
–– polynenasycené1,22 g
––– omega 31,16 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 349 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy38,40 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecího masa bez kostí a kůže Kuře prso 600 g
200 g 200 g brambor uvařených ve slupce (nejlépe uvařit den předem) Brambor zimní 200 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín nebo drcený kmín Kmín mletý
100 g 100 g rajčat Rajče červené čerstvé 100 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
petrželka nebo pažitka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.