Nutriční hodnoty (Opekané kuřecí maso s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 356 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
Tuky | 6,40 g |
– nasycené | 1,71 g |
– nenasycené | 3,53 g |
–– mononenasycené | 2,31 g |
–– polynenasycené | 1,22 g |
––– omega 3 | 1,16 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 38,40 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecího masa bez kostí a kůže | Kuře prso | 600 g |
200 g 200 g brambor uvařených ve slupce (nejlépe uvařit den předem) | Brambor zimní | 200 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletý kmín nebo drcený kmín | Kmín mletý | |
100 g 100 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 100 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |