Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky s pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 336 kJ /
1 753 kcal
Bílkoviny120,86 g
– z toho živočišné bílkoviny97,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,50 g
Tuky94,35 g
– nasycené29,89 g
– nenasycené54,14 g
–– mononenasycené41,03 g
–– polynenasycené13,11 g
––– omega 30,41 g
Vláknina26,60 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 5,58 g
Sůl13,07 g
Sacharidy91,90 g
– cukry40,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg pórku Pórek čerstvý 1000 g
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 15 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli Sůl mořská 12 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.