Nutriční hodnoty (Ořechový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 715 kJ / 4 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 172,07 g |
– nasycené | 60,23 g |
– nenasycené | 91,47 g |
–– mononenasycené | 40,26 g |
–– polynenasycené | 51,21 g |
––– omega 3 | 7,85 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 579,08 g |
– cukry | 387,88 g |
––– laktóza | 1,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg cukru | Cukr bílý | 300 g |
20 dkg 20 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
10 dkg 10 dkg strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
10 lžic 10 lžic vody | Voda | 180 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
8 dkg 8 dkg másla | Máslo kravské | 80 g |
8 dkg 8 dkg cukru | Cukr bílý | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce škrobové moučky | Bramborový škrob | 15 g |