Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s bramborem a hrášek na smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 17 717 kJ / 4 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 360,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 333,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,12 g |
Tuky | 266,33 g |
– nasycené | 120,67 g |
– nenasycené | 128,49 g |
–– mononenasycené | 109,88 g |
–– polynenasycené | 18,61 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 36,24 g |
Cholesterol | 918 mg |
Sodík | 3,98 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 83,33 g |
– cukry | 35,27 g |
––– laktóza | 9,51 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,4 kg 1,4 kg vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 1399.999976158142 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
200 g 200 g anglické slaniny (plátky) | Anglická slanina | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky (na zahuštění šťávy) | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
400 g 400 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 400 g |
1 1 rovná lžíce másla | Máslo kravské | 1 g |
1 1 rovná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
vařené brambory | Brambor zimní |