Nutriční hodnoty (Buřtíkové ledvinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 688 kJ / 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,75 g |
Tuky | 1,99 g |
– nasycené | 0,87 g |
– nenasycené | 0,95 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 27,98 g |
– cukry | 17,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové ledvinky | Ledviny vepřové | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 buřty | Párek vepřový | |
1 1 větší červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
Solamyl | Bramborový škrob | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |