Nutriční hodnoty (Dušená zelenina, šťouchané brambory a volské oko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,46 g |
Tuky | 30,71 g |
– nasycené | 10,97 g |
– nenasycené | 14,68 g |
–– mononenasycené | 11,67 g |
–– polynenasycené | 3,02 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 16,45 g |
Cholesterol | 532 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 65,60 g |
– cukry | 13,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |