Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená zelenina, šťouchané brambory a volské oko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 789 kJ /
667 kcal
Bílkoviny26,12 g
– z toho živočišné bílkoviny17,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,46 g
Tuky30,71 g
– nasycené10,97 g
– nenasycené14,68 g
–– mononenasycené11,67 g
–– polynenasycené3,02 g
––– omega 30,10 g
Vláknina16,45 g
Cholesterol 532 mg
Sodík 268 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy65,60 g
– cukry13,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
petrželka Petržel nať čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.