Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí gulášová polévka s bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 139 kJ /
1 467 kcal
Bílkoviny147,68 g
– z toho živočišné bílkoviny141,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,68 g
Tuky67,45 g
– nasycené31,17 g
– nenasycené36,81 g
–– mononenasycené27,31 g
–– polynenasycené9,50 g
––– omega 31,22 g
Vláknina14,37 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 947 mg
Sůl2,34 g
Sacharidy61,93 g
– cukry6,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecích prsou Kuře prso 600 g
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
60 g 60 g sádla Sádlo vepřové 60 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 10.5 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
2 lžičky 2 lžičky majoránky Majoránka sušená 14 g
1 lžíce 1 lžíce papriky Paprika bílá čerstvá 15 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička libečku Libeček čerstvý 5 g
1 lžička 1 lžička petrželky Petržel nať čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička polévkového koření Polévkové koření tekuté 5 ml
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce Maizeny (nebo hladké mouky na zahuštění, nemusí být) Škrob kukuřičný 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.