Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkový koláč I.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 528 kJ /
3 950 kcal
Bílkoviny65,37 g
– z toho živočišné bílkoviny22,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,50 g
Tuky171,60 g
– nasycené101,34 g
– nenasycené61,90 g
–– mononenasycené53,75 g
–– polynenasycené8,15 g
––– omega 31,71 g
Vláknina29,00 g
Cholesterol 985 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy521,67 g
– cukry233,07 g
––– laktóza7,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
500 g 500 g borůvek Borůvky čerstvé 500 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.