Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkový koláč II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 685 kJ /
7 334 kcal
Bílkoviny119,00 g
– z toho živočišné bílkoviny12,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny106,10 g
Tuky342,67 g
– nasycené184,96 g
– nenasycené148,36 g
–– mononenasycené116,38 g
–– polynenasycené31,98 g
––– omega 34,88 g
Vláknina80,86 g
Cholesterol 660 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy903,03 g
– cukry352,69 g
––– laktóza13,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 42 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
150 g 150 g změklého sádla Sádlo vepřové 150 g
sůl Sůl mořská
1,5 kg 1,5 kg borůvek Borůvky čerstvé 1500 g
4 4 suchary
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
125 g 125 g cukru Cukr bílý 125 g
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
200 g 200 g studeného másla Máslo kravské 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.