Nutriční hodnoty (Borůvkový koláč II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 685 kJ / 7 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 106,10 g |
Tuky | 342,67 g |
– nasycené | 184,96 g |
– nenasycené | 148,36 g |
–– mononenasycené | 116,38 g |
–– polynenasycené | 31,98 g |
––– omega 3 | 4,88 g |
Vláknina | 80,86 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 903,03 g |
– cukry | 352,69 g |
––– laktóza | 13,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
150 g 150 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
1,5 kg 1,5 kg borůvek | Borůvky čerstvé | 1500 g |
4 4 suchary | ||
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
125 g 125 g cukru | Cukr bílý | 125 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
200 g 200 g studeného másla | Máslo kravské | 200 g |