Nutriční hodnoty (Baklava)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 781 kJ / 4 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 87,90 g |
Tuky | 407,75 g |
– nasycené | 144,15 g |
– nenasycené | 247,80 g |
–– mononenasycené | 180,15 g |
–– polynenasycené | 67,65 g |
––– omega 3 | 1,58 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 574 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 217,30 g |
– cukry | 124,55 g |
––– laktóza | 1,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 pláty 4 pláty listového těsta | Listové těsto | |
450 g 450 g pistácií (nebo jiných ořechů) | Pistácie | 450 g |
225 g 225 g másla | Máslo kravské | 225 g |
100 g 100 g krystalového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
alobal |