Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Baklava)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 781 kJ /
4 967 kcal
Bílkoviny89,48 g
– z toho živočišné bílkoviny1,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny87,90 g
Tuky407,75 g
– nasycené144,15 g
– nenasycené247,80 g
–– mononenasycené180,15 g
–– polynenasycené67,65 g
––– omega 31,58 g
Vláknina35,00 g
Cholesterol 574 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy217,30 g
– cukry124,55 g
––– laktóza1,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 pláty 4 pláty listového těsta Listové těsto
450 g 450 g pistácií (nebo jiných ořechů) Pistácie 450 g
225 g 225 g másla Máslo kravské 225 g
100 g 100 g krystalového cukru Cukr bílý 100 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
alobal

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.