Nutriční hodnoty (Trhané hovězí maso s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 18 015 kJ / 4 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 290,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 264,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,13 g |
Tuky | 245,69 g |
– nasycené | 108,90 g |
– nenasycené | 51,61 g |
–– mononenasycené | 43,43 g |
–– polynenasycené | 8,18 g |
––– omega 3 | 1,31 g |
Vláknina | 40,70 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 3,98 g |
Sůl | 9,20 g |
Sacharidy | 207,70 g |
– cukry | 47,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,2 kg 1,2 kg hovězího krku | Hovězí krkovice | 1200.0000476837158 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
140 g 140 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce uzené papriky | Paprika uzená | 15 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 špetka 1 špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
1 1 pomeranč (nemusí být) | Pomeranč čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce hnědého přírodního cukru (nebo medu) | Xylitol | 15 g |
1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
850 -900 g 850 -900 g loupaných brambor na přílohu | Brambor zimní | 875 g |
sůl | Sůl mořská |