Nutriční hodnoty (Králičí maso na paprice a smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 745 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,53 g |
Tuky | 62,07 g |
– nasycené | 32,47 g |
– nenasycené | 27,15 g |
–– mononenasycené | 21,94 g |
–– polynenasycené | 5,21 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 21,18 g |
– cukry | 13,49 g |
––– laktóza | 7,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g králičího masa (odřezky po vykostění) | Králík stehna | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 plátky 3 plátky špeku | Špek | |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2 lžičky 2 lžičky paprikové pasty z tuby | Pasta papriková | 10 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
vývar z kostí | Vývar masový | |
200 g 200 g smetany - 30% | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
kousek kousek čerstvé červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |