Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králičí maso na paprice a smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 745 kJ /
895 kcal
Bílkoviny61,59 g
– z toho živočišné bílkoviny59,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,53 g
Tuky62,07 g
– nasycené32,47 g
– nenasycené27,15 g
–– mononenasycené21,94 g
–– polynenasycené5,21 g
––– omega 31,30 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 602 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy21,18 g
– cukry13,49 g
––– laktóza7,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g králičího masa (odřezky po vykostění) Králík stehna 250 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
3 plátky 3 plátky špeku Špek
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
2 lžičky 2 lžičky paprikové pasty z tuby Pasta papriková 10 g
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
vývar z kostí Vývar masový
200 g 200 g smetany - 30% Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 8 g
kousek kousek čerstvé červené papriky Paprika červená čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.