Nutriční hodnoty (Bláznivá buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 654 kJ / 3 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,16 g |
Tuky | 83,99 g |
– nasycené | 22,22 g |
– nenasycené | 54,64 g |
–– mononenasycené | 37,10 g |
–– polynenasycené | 17,54 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 662,65 g |
– cukry | 272,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrníček 1 hrníček mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 hrníček 1 hrníček cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 hrníčky 2 hrníčky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
potravinářské barvivo (modrá) | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
1 konzerva 1 konzerva jahod | Jahody čerstvé |