Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablka v palačinkovem těstě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 352 kJ /
1 996 kcal
Bílkoviny71,21 g
– z toho živočišné bílkoviny25,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,53 g
Tuky24,64 g
– nasycené9,00 g
– nenasycené11,12 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené5,49 g
––– omega 30,61 g
Vláknina26,85 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 723 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy358,95 g
– cukry99,25 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 375 g
2 hrnky 2 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.