Nutriční hodnoty (Jablka v palačinkovem těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 352 kJ / 1 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,53 g |
Tuky | 24,64 g |
– nasycené | 9,00 g |
– nenasycené | 11,12 g |
–– mononenasycené | 5,63 g |
–– polynenasycené | 5,49 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 26,85 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 723 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 358,95 g |
– cukry | 99,25 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
2 hrnky 2 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
olej na smažení | Olej řepkový |