Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 689 kJ /
2 555 kcal
Bílkoviny62,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,00 g
Tuky36,34 g
– nasycené8,08 g
– nenasycené17,59 g
–– mononenasycené11,99 g
–– polynenasycené5,60 g
––– omega 31,43 g
Vláknina27,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 427 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy480,30 g
– cukry300,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
4 lžíce 4 lžíce vlažné vody Voda 72 ml
250 g 250 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
balíček balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový
cukr na posypání Cukr bílý
600 g 600 g ovoce (rybíz, třešně, borůvky ...) Borůvky čerstvé 600 g
máslo Máslo kravské
hrubá mouka na pekáč Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.