Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohová zebra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 914 kJ /
4 282 kcal
Bílkoviny169,53 g
– z toho živočišné bílkoviny146,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,79 g
Tuky155,40 g
– nasycené64,75 g
– nenasycené75,96 g
–– mononenasycené57,23 g
–– polynenasycené18,73 g
––– omega 31,50 g
Vláknina7,47 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 1,37 g
Sůl3,08 g
Sacharidy547,50 g
– cukry324,45 g
––– laktóza50,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g Hery nebo podobného tuku, povolit (třeba trošku v MW) Margarín 100 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
225 g 225 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 225 g
1 kg 1 kg tvarohu (4 vaničky, stačí 1,5% tuku) Tvaroh polotučný 1000 g
200 g 200 g zakysaná smetana (já použila rostlinnou Rama Cremefine zakysaný krém jemný) Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1,5 balíčku 1,5 balíčku vanilkového pudinku (já použila adekvátních 60g škrobu Gustin) Puding v prášku 72 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
3 3 polévkové lžíce kakaa Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.