Nutriční hodnoty (Bulharské zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 868 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,76 g |
Tuky | 10,82 g |
– nasycené | 2,73 g |
– nenasycené | 5,51 g |
–– mononenasycené | 4,17 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 28,72 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 66,80 g |
– cukry | 20,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g veproveho masa | Vepřová kýta | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 stroucky cesneku | Česnek čerstvý | 140 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 papriky zelené | Paprika zelená čerstvá | |
asi 0,5 asi 0,5 hlavky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
sul | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 lzice 1 lzice kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1 lzice 1 lzice octu | Ocet lihový | 15 ml |
1 1 kysana smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
trosicku hladke mouky na zahusteni | Mouka pšeničná hladká |