Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulharské zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 868 kJ /
685 kcal
Bílkoviny74,76 g
– z toho živočišné bílkoviny63,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,76 g
Tuky10,82 g
– nasycené2,73 g
– nenasycené5,51 g
–– mononenasycené4,17 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,03 g
Vláknina28,72 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 418 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy66,80 g
– cukry20,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g veproveho masa Vepřová kýta 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 stroucky cesneku Česnek čerstvý 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 papriky zelené Paprika zelená čerstvá
asi 0,5 asi 0,5 hlavky zelí Zelí bílé čerstvé
sul Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletá paprika Paprika červená sušená
1 lzice 1 lzice kečupu Kečup sladký 15 ml
1 lzice 1 lzice octu Ocet lihový 15 ml
1 1 kysana smetana Smetana kravská zakysaná 12%
trosicku hladke mouky na zahusteni Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.