Nutriční hodnoty (Celerovo-hlívová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 992 kJ / 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,08 g |
Tuky | 16,84 g |
– nasycené | 9,49 g |
– nenasycené | 6,84 g |
–– mononenasycené | 5,35 g |
–– polynenasycené | 1,49 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,58 g |
Sacharidy | 34,94 g |
– cukry | 18,22 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 1,5 vývaru | Vývar hovězí | |
1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
hlíva ústřičná | Hlíva ústřičná syrová | |
1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
100 g 100 g nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
šunka | Šunka vepřová vařená | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |