Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-hlívová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 992 kJ /
476 kcal
Bílkoviny32,58 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,08 g
Tuky16,84 g
– nasycené9,49 g
– nenasycené6,84 g
–– mononenasycené5,35 g
–– polynenasycené1,49 g
––– omega 30,06 g
Vláknina29,60 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,58 g
Sacharidy34,94 g
– cukry18,22 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 1,5 vývaru Vývar hovězí
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
hlíva ústřičná Hlíva ústřičná syrová
1 1 menší celer Celer bulva čerstvá 540 g
100 g 100 g nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
celerová nať Petržel nať čerstvá
šunka Šunka vepřová vařená
sádlo Sádlo vepřové
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.