Nutriční hodnoty (Králičí masová směs v pánvi se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 152 kJ / 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,82 g |
Tuky | 12,17 g |
– nasycené | 1,18 g |
– nenasycené | 10,38 g |
–– mononenasycené | 7,11 g |
–– polynenasycené | 3,27 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 15,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 30,27 g |
– cukry | 20,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vařené králičí maso obrané z kostí z vývaru (cca plná 300 | Králík stehna | |
ml ml miska) | ||
50 ml 50 ml králičího vývaru | Vývar masový | 50 ml |
1 plátek 1 plátek špeku | Špek | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu (nebo protlaku) | Kečup sladký | 30 ml |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
8 8 cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g |
6 cm 6 cm mladé cukety | Cuketa čerstvá | |
10 cm 10 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
čerstvé papriky (množství podle chuti, nemusí být) | Paprika červená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř (nebo steakové koření) | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka sušené bazalky | Bazalka sušená | |
1 špetka 1 špetka sušeného oregana | Oregano sušené | |
chilli (nemusí být) | Chilli paprička sušená |