Nutriční hodnoty (Vepřové srdce v křenové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 556 kJ / 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 77,56 g |
– nasycené | 47,25 g |
– nenasycené | 28,14 g |
–– mononenasycené | 25,16 g |
–– polynenasycené | 2,98 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 1,14 g |
Cholesterol | 206 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 26,84 g |
– cukry | 11,66 g |
––– laktóza | 9,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřová srdce | Srdce vepřové | |
2 dkg 2 dkg slaniny | Špek | 20 g |
4 dkg 4 dkg másla | Máslo kravské | 40 g |
1/4 l 1/4 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
3 lžičky 3 lžičky strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
Vegeta | Kořenící směs sypká | |
kolečko citrónu | Citrón čerstvý |