Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdce v křenové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 556 kJ /
850 kcal
Bílkoviny10,58 g
– z toho živočišné bílkoviny7,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky77,56 g
– nasycené47,25 g
– nenasycené28,14 g
–– mononenasycené25,16 g
–– polynenasycené2,98 g
––– omega 30,41 g
Vláknina1,14 g
Cholesterol 206 mg
Sodík 487 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy26,84 g
– cukry11,66 g
––– laktóza9,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřová srdce Srdce vepřové
2 dkg 2 dkg slaniny Špek 20 g
4 dkg 4 dkg másla Máslo kravské 40 g
1/4 l 1/4 l smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
2 lžíce 2 lžíce hl. mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
3 lžičky 3 lžičky strouhaného křenu Křen čerstvý 15 g
sůl Sůl mořská
Vegeta Kořenící směs sypká
kolečko citrónu Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.