Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková buchta s madlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 673 kJ /
5 419 kcal
Bílkoviny91,78 g
– z toho živočišné bílkoviny34,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,42 g
Tuky256,63 g
– nasycené26,93 g
– nenasycené214,38 g
–– mononenasycené146,31 g
–– polynenasycené68,08 g
––– omega 316,91 g
Vláknina24,89 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 5,38 g
Sůl0,92 g
Sacharidy673,13 g
– cukry382,59 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
30 dkg 30 dkg cukru Cukr bílý 300 g
5 dkg 5 dkg rozinek Rozinky 50 g
5 dkg 5 dkg mandlí Mandle neloupané 50 g
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 dcl 2 dcl oleje Olej řepkový 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 vrchovaté lžíce rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1-2 lžičky 1-2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 18 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky kakaa Kakao prášek 4.5 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky skořice Skořice ceylonská 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.