Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zavařené maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 720 kJ /
1 128 kcal
Bílkoviny210,00 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky32,00 g
– nasycené7,70 g
– nenasycené16,20 g
–– mononenasycené13,60 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 4,52 g
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového masa Vepřová kýta 1000 g
20 g 20 g Pragandy (obchodní název rychlosoli) Rychlosůl 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.